JUGOZVUK

Pesme OLGE JANČEVECKE

MUZEJ OLGE JANČEVECKE je praktično proglašen otvorenim za sve vas koji poštujete lik i delo ove velike pevačice romansi koja je bila stanovnik sveta ali je ipak bila i ostala samo gradjanin Beograda i nekadašnjih JUGOSLAVIJA. Sve u svemu ovaj muzej ne bi bio ostvaren da nije velike i lične donacije gospodina SPASE SEKULIĆA zbog čega smo mu svi zahvalni. Hvala gosn SPASO.

Za sve vas ostale posetioce ovog muzeja ako imate i vi neke fotografije nekih velikuh pevačica i pevača iz bilo kog doba JUGOSLAVIJE molim vas da ih ne bacate već skenirate i ustupite muzeju sajta ZABORAVLJENI ZVUCI-hvala unapred.

Данас могу да се похвалим да сам пронашао три лепа сингл аове певачице и одлучио да их одмах псотавим овде у овом јединственом музеју који чува успомену на ту велику еуропску, руску и нашу драгу југословенску певачицу светког гласа.

AKO LINKOVI NE RADE SAMO JAVITE jer će biti psotavljeni novi


MUZEJ JE I DALJE OTVOREN ZA SVE VAS POŠTOVAOCE OVE VELIKE PEVAČICE. DODJITE I POZOVITE I SVOJE PRIJATELJE U OVAJ JEDINSTVEN MUZEJ U IZMIŠLJENOM PROSTORU KAKAV JE INTERNET. POŽURITE OVI LINKOVI NE TRAJU VEČITO. OVO DOLE SU OMOTI NJENIH SINGLOVA. KAD NABAVIMO LEPE LONGPLEJKE POSTAVIĆEMO I TO.

APELUJEMO NA VAS DRAGE POSETIOCE OVOG MUZEJA DA SVOJOM DONACIJOM U OBLIKU NEKOG SNIMKA ILI FOTOGRAFIJE UVEĆATE NAŠU SKROMNU ALI PRELEPU KOLEKCIJU ZAHVALJUJUĆI I GOSPODINU SPASI SEKULIĆU. HVALA SPASO!

DANAS, na 25.maj 2013, Dan Mladosti u prethodnoj državi podsetićemo se dva jedina albuma do kojih sam došao sam malo preko buvljaka malo preko interneta. Apelujem na vas sve ostale ljubitelje lika i dela OLGE JANČEVECKE da nam pošaljete još snimaka i fotografija i bilo čega drugog što bi bilo lepo za naš muzej.. HVALA UNAPRED

OLGA JANČEVECKA Ruske romanse 1973OLGA JANČEVECKA - THE GREATEST SINGER OF RUSSIAN GYPSY SONGS


SIDE 1:

1. ЧУБЧИК (Curly) 3:02
2. КАЛИТКА ( Gate )3:26
3. ПРОЩАЙ ( Forgive Me ) 2:45
4. ОДНОЗВУЧНО ЗВЕНИТ КОЛОКОЛЬЧИК 3:08
5. ХОРОШ МАЛЬЧИК ( A Good Boy ) 1:30
6. ЭХ, БЫЛА, НЕ БЫЛА ( It Was As It Was ) 3:35 Life is passing and I remember happy days. In my memory,

SIDE 2:

1. ВСЕ МЫ БЫЛИ МОЛОДЫ ( We Were All Young )3:21
2. РАЗ ПОШЕЛ ( When He Started )3:10
3- МИМОЗА ( Mimosa )1:55
4. ВИД МАРА РУМБАЛА 3:21
5. ПУСКАЙ, ЦЫГАН ПОЕТ ( Let A Gypsy Sing ) 2:57
6. ЦВЕТЫ МАЯ ( Corn Flowers )3:38
NA KRAJU KOLEKCIJA SAKUPLJENA SBRDASDOLA PO RUSKIM SAJTOVIMA. PESME SU OVDE U JEDNOM VELIKOM FAJLU NA JEDNOM MESTU PA JE TO MOŽDA ZA VAS NAJZANIMLJIVIJE.

Песме пева ОЛГА ЈАНЧЕВЕЦКА


2 comments:

 1. Anonymous16.9.13

  Da nebese Gos.Mike Salacanina iz Zemuna ne bih nikad cuo za Prelepu Muziku i Glas Olge.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Gopsodine ANONIMNI da li biste nam ispričali priču o gosponu Miki Salaćaninu? Radi smo da je čujemo!

   Delete

Molim vas da budete uljudni prilikom davanja komentara na ovako lepom istorijski va\nom blogu. HVALA UNAPRED!