JUGOZVUK

23.9.13

Večno mlada Mimoza



NAŠ DRAGI SPASO JE POSLAO SVOJIM SKROMNIM SREDSTVIMA OPET JEDAN LEP PAKET OVAMO U DALEKU SRBIJU I TAKO ĆE OVAJ BLOG DOBITI NOV, "SVEŽ" MATERIJAL O JEDNOJ OD DVE NAJVEĆE DIVE ROMANSI SA OVOG PODNEBLJA. Modernim jezikom čovek nam je psolao "donaciju" koja za nas sve ostale Srbe ima veliki značaj. 

HVALA GOSPODINE SPASO!

Da ovaj blog ima odlikovanja onda bi sigurno ovaj daleki naš prijatelj, koga slučajno upoznadoh preko interneta, dobio najveće odlikvanje koje bi se verovatno zvalo Blogerski Vitez I reda ili tako nekako. Dakle Blogerski Viteže još jednom hvala!

Naravno svima vama ostalim posetiocima muzeja idu samo pogrdne kritike, da ne nabrajam sve srpske psovke jer ih ima puno, ali ste ih sve zaslužili. SVE OVE GODINE POSTOJANJA OVOG MUZEJA SAMO JE GOSPODIN KOZLOV IZ DALEKE MAJČICE RUSIJE POSLAO NEŠTO I OBRADOVAO NAS. SRAM VAS BILO SRPSKI RODE ZA OVAKAV NEMAR.

1 comment:

  1. HVALA DOMACINU BLOGA AKTIVISTI NA NAKLONOSTI I SPREMNOSTI ZA RAD NA OVOM LEPOM MUZEJU . A ONO STO CEMO VIDETI OVDE I PONETI U SECANJU I U SRCU, I PREDATI NA PAMCENJE NOVOM VREMENU I GENERACIJAMA JE ONA JEDINA HVALA KOJA SE MOZE PRIMITI .OVAJ MUZEJ JE HVALA KOJA MI JE DRAGA I GREJE.UVEREN SAM I NASEG AKTIVISTU ISTO TAKO. HVALA NA MOGUCNOSTI ZAJEDNICKOG RADA.

    ReplyDelete

Molim vas da budete uljudni prilikom davanja komentara na ovako lepom istorijski va\nom blogu. HVALA UNAPRED!