JUGOZVUK

2.9.14

Београдске БЕЛЕ НОЋИ - Belgrade White nights

САМО ЗА НАШЕГ СПАСУ, ДА ШТО ПРЕ ОЗДРАВИ И НАСТАВИ ДА РАДИ У ОГВНОЈ КАПИТАЛИСТИЧКОЈ ДРЖАВИ АМЕРИЦИ ГДЕ ЛЕКАРИ НЕМАЈУ ПОЈМА КАКО ДА ИЗЛЕЧЕ БАЛКАНЦЕ ОД НОСТАЛГИЈЕ ЗА ДОМОВИНОМ.

СПАСО ТРЕБА ДА ИМАШ ВОЉЕ ДА ПРЕБРОДИШ ТУ ГЛУПУ БОЛЕСТ КОЈА НИЈЕ БОЛСЕТ ЈЕР И МЕНЕ МУЧИ ЕВО ВЕЋ ДАНИМА, скоро месец дана али ја знам да је то такозвана "компјутерска болест" и то је то.

Ovaj članak je pregledan 325 puta?!?!?
1 comment:

  1. LEP TEKST I SNIMAK IZ SERIJE ''NASE PRIREDBE''U EPIZODI ''LUDI EMIGRANTI..OLGA PEVA PESMU O DOLASKU RUSA KOD NAS I TO NA SIMPATICNOM SRPSKOM JEZIKU SA NJENIM RUSKIM NAGLASKOM..USTVARI OPEVALA JE SVOJ ZIVOT I SVIH NJENIH SAVREMENIKA IZBACENI VRTLOGOM REVOLUCIJE U SRBIJU I JUGOSLAVIJU KOJA IH JE PRIMILA DOBRODOSLO A ONI OSTAVILI VELIKI PECAT U NASOJ KULTURI I ZNANOSTI JER BEHU OBRAZOVASNI I KREMA ONE BIVSE CARSKE RUSIJE.HVALA TIM DRAGIM I DIVNIM RUSIMA KOJI NESTASE VEC SA PROLASKOM GODINA ALI OSTASE U NASEM GRADU NA PARCELI RUSKOG GROBLJA I U DUSAMA POZNAVALACA UMETNOSTI, ZNANOSTIM U SVIM OBLASTIMA I SAMOM SRCU BEOGRADA KOME SU DAVALI DEO SVOJE DUSE, SARMA I TUGE I ZANOSA U SETNIM I ZIVIM PESMAMA DECENIJAMA.OLGA BESE DOAJEN TE NJIHOVE LEPE PESME PUNE NOSTALGIJE I ZANOSA...OLGI SA LJUBAVLJU SPASO.

    ReplyDelete

Molim vas da budete uljudni prilikom davanja komentara na ovako lepom istorijski va\nom blogu. HVALA UNAPRED!